Non Opus Dei

Olsztyn (miasto)

Non Opus Dei
Strona www
opgp.pl/nod.htm
Miejscowość/gmina
Olsztyn (miasto)
Non Opus Dei – polska grupa muzyczna wykonująca awangardowy black metal zawierając wpływy tradycyjnego black i death metalu oraz muzyki elektronicznej. Powstała 1997 roku w Olsztynie z inicjatywy gitarzystów znanych pod pseudonimami K'ris i Klimorh.

Dyskografia:

Albumy studyjne:

* Diabolical Metal (2002, War Is Imminent Productions)
* ...Sem Al Diavol Va Porti Al Mal (2004, Metal Fortress)
* VI - The Satanachist Credo (2005, Pagan Records)
* The Quintessence (2006, Pagan Records)
* Zima 2005 (2007, Czerni Blask Productions)
* Constant Flow (2007, Empire Records)
* Eternal Circle (2010, Witching Hour Productions)

Dema:

* Yfel (1999, wydanie własne)
* Iliaest (2000, wydanie własne)

Znajdź wykonawcę

 

Dodaj zespół! Skontaktuj się z nami!

Najbliższe koncerty

  • wt. 17
  • śr. 18
  • czw. 19
  • pt. 20
  • sob. 21
  • niedz. 22
  • pon. 23
więcej w serwisie Orientacja.pl »